Workshops

Ontdek de vele toepassingen in jouw sector

Service Workshops

Leer de fundamenten van blockchaintechnologie en verken zijn enorme potentieel.

Tijdens een ééndaagse workshop proberen we je inzicht te geven en antwoorden te bieden rond de effectieve werking van blockchain en de nood aan decentralisering. Hoe zorgen Smart Contracts voor een nieuwe generatie applicaties die verder gaan dan digitale monetaire transacties? Hoe kun je met Microsoft Azure snel en efficiënt alle mogelijke voordelen van blockchain ontdekken? En uiteindelijk: hoe kunnen deze aspecten meerwaarde creëren binnen jouw onderneming?

Meestal bestaan onze workshops uit drie delen - ja, we bieden ook op maat uitgewerkte workshops aan!

Verkenning van de materie - waar ligt de innovatie?

We starten met een "basis"-introductie rond de kernaspecten van blockchaintechnologie, middels visualisaties en voorbeelden uit de lokale praktijk. We voorzien daarbij in interactieve werkmiddelen voor de deelnemers. Deze noemen we ook wel de Blockchain Discovery Toolkit.

Aan de tekentafel!

We verdelen de deelnemers vervolgens in kleinere groepen en faciliteren een snelle "deep-dive" in geselecteerde domeinen om inzichten te onttrekken en opportuniteiten voor jouw bedrijf te identificeren. Hierbij maken we gebruik van een klantspecifieke, hands-on maar bewezen Design Thinking methode.

Wie kan alle stakeholders overtuigen?

Op het einde van de dag evalueren we alle resultaten. Elke groep krijgt de tijd om zijn ideeën te presenteren, waarbij de feedback vanuit het publiek zal helpen deze helder te interpreteren. Next steps kunnen worden gedefinieerd. Hebben we andere stakeholders nodig? Moeten we een consortium opzetten? Willen we de beste oplossing uit de workshop finetunen?

Klinkt interessant?

Maak dan snel een afspraak!

Ik heb interesse!

Ontdek het gehele aanbod