Hosting & infrastructuur

We know how to fly

Service Hosting & infrastructuur

Floating in space

Bij mLedger zijn we bekend met de laatste trends binnen cloudinnovatie. De jaren van virtuele machines (VMs) en geïsoleerde systemen liggen wat ons betreft ver achter ons. En dit komt ons doel om alles zo breed mogelijk aan te pakken helemaal ten goede. Voor onze klanten werken we oplossingen uit die automatisch schalen, zowel omhoog als omlaag, precies naargelang de heersende situatie. Dit zorgt uiteindelijk voor significante kostenbesparingen die je als innovatieve onderneming alleen maar vooruit kunnen helpen. Stuur ons een mailtje met jouw noden op vlak van infrastructuur en wij berekenen wat jij kunt besparen!

Microsoft Azure als digitale blokkendoos

Als één van de grote cloud service providers weet Microsoft Azure zich van de anderen te onderscheiden op vlak van integratie en modulariteit. Hoewel ook zeer geschikt als infrastructuurprovider, blinkt het vooral uit als platform waarbij hun brede waaier aan componenten met enkele klikken aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Op die manier staat ook mLedger erom bekend in no-time oplossingen naar de cloud uit te rollen en onderdelen met elkaar te integreren.

Het belang van systeeminfrastructuur, de digitale ruggengraat van jouw onderneming, is moeilijk te onderschatten. Werkt jouw team vandaag nog op basis van manueel onderhoud en beheer? Stuur ons snel een mailtje, dan kijken we samen naar een betere en meer gestroomlijnde aanpak.

Klinkt interessant?

Maak dan snel een afspraak!

Ik heb interesse!

Ontdek het gehele aanbod